مواد لازم چغور پغور برای یک نفر

  • جگر مرغ یا گوسفند      300 تا 400 گرم
  • روغن        دو قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط         یک عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه       به مقدار کافی
  • فلفل قرمز      در صورت تمایل
  • رب گوجه فرنگی      یک قاشق غذاخوری

 

 

جغور بغور با جگر مرغ,چغور بغور,طرز تهیه جغور بغور مخلوط و چغور پغور جگر گوسفند

 

آشپزخونه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

imenparto.rozblog.com بهترين ارزهاي مجازي براي تجارت چیست؟ دانلود دل نوشته همه چی موجوده وب عاشقانه اخبار تعطیلی مدارس خوشمزه ترین مزه ها شفق کاریز یزد